Lajm

Se…Si Me Mo,Trën E Shokut , Ishte E Pa Ng,Opshme ‘Video-Ja Është E Qm,Endur (VIDEO)

Se…Si Me Mo,Trën E Shokut , Ishte E Pa Ng,Opshme ‘Video-Ja Është E Qm,Endur /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Djali nuk ka hezituar të publikojë videon,është paluar me motren shokun e tij të ngushtë.Në fillim të videos, 18-vjeçari e shpjegon në detaje se si do të shtiret është duke bërë s…eks .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…