Lajm

Pasi i publikuan videon duke e bërë, kengetarja shqiptare kerkon demshperblim 200.000 €

Pas 13 vitesh nga publikimi për herë të parë i videos er.otike, këngëtarja dhe regjisorja Inis Gjoni është rikthyer protagoniste pasi do të ketë një përballje të re me Prokurorinë për Kr.imet e Rënda në Gjykatën e Lartë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Publikimi i videos ndodhi kur telefoni i tij ishte i se.kuestruar si provë materiale nga ana e Prokurorisë për Kri.met e Rënda për llogari të hetimit të dosjes “Kompas”. Për shkak të profilit publik të Gjonit në atë kohë, si ish-balerinë dhe moderatore e suksesshme, ngjarja u trajtua gjerësisht në median e shkruar dhe elektronike/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet