Lajm

Ngjarja në motelin e Gjakovës ,vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka…

Ngjarja në motelin e Gjakovës ,vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ngjarja e djeshme në motelin e Gjakovës,vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka? Një person është gjetur pa shenja jete, në një motel në qytetin e Gjakovës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…