Lajm

NËSE KENI ENDE NOKIA 3310, KOMPANIA KËRKON TIA RIKTHENI, JA SA JU SHPËRBLEN

NËSE KENI ENDE NOKIA 3310, KOMPANIA KËRKON TIA RIKTHENI, JA SA JU SHPËRBLEN/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…