Lajm

Kunata më ka nga.cmuar burrin, e kapa me këmbë hapur në…

Një grua ak.uzon kunaten e saj se i pro.vokon vazhdimisht bashkëshortin. Gruaja thotë se nëse ajo vazhdon me të njëjtën sjellje do ta denoncojë. Kjo është historia e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kunata ime po ma nxin jetën. Doli fjala ime, kur u thoja vjehrrive që të mos e merrnin sepse është imorale. E njeh tërë Shkodra për historitë e saj. Por kunati im i përvëluar nuk na dëgjoi dhe na e solli në shtëpi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet