Lajm

“Je I Fëlliqur”, Sara Nuk Përmbahet Sërish Ndaj Princit, Ofendime E Të Bërtitura

Sërish debati degradoi në ofendime ndaj njëri-tjetrit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Princi: Nuk doja të dilja nga vetja, dola mjaftueshëm dhe nuk doja që t’i jepja Shqipërisë atë që nuk jam. pjesa më acaruese ishte që nuk po më lihej fjala. e preka mjaftueshëm se më preku mjaftueshëm. I them bravo gocave që ia arritën qëllimit… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj