Lajm

Historia e fortë nga Kukësi: I dolën s,ytë vendit kur i b,ëra këtë gjë në sht,rat…!

Historia e fortë nga Kukësi: I dolën s,ytë vendit kur i b,ëra këtë gjë në sht,rat…!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Historitë er.otike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe leksione se për çfarë duhet patur shumë kujdes kur eksperimentoni në in.timitet. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…