Lajm

E MBANl MEND VAJZËN SHQIPËTARE QË U MARTUA ME NJË NJERl ME N GJYRË. E DHlMBSHME AJO ÇFARË KA NDODHUR ME TË

E MBANl MEND VAJZËN SHQIPËTARE QË U MARTUA ME NJË NJERl ME N GJYRË. E DHlMBSHME AJO ÇFARË KA NDODHUR ME TË/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”. Përgjigja e saj ishte një puthje..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…