Lajm

DaIin Pa Mjet ‘Për VëIuese’, Dikush I FiImoi Nga Iart. Ata Po E Bë Nin Në TuaIet…

DaIin Pa Mjet ‘Për VëIuese’, Dikush I FiImoi Nga Iart. Ata Po E Bë Nin Në TuaIet…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Videoja 15 sekondëshe qe e fundosi portierin italian, ku dukej në banjat e një diskoteke, e xhiruar pa dijeninë e tij, i ka kushtuar shume Mateo Voltolinit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…