Lajm

Ajo fu,ti patate në va.gyinë për të parandaluar sht,atzë,ninë, ja çfarë i ndodhi

Ajo fu,ti patate në va.gyinë për të parandaluar sht,atzë,ninë, ja çfarë i ndodhi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Mami më ka thënë dikur që për të shmangur shtatzënitë e padëshiruara, mund të fusja një patate”, – ka thënë vajza.Vajza e mbante pataten brenda ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve mos e humbn! videon…