Lajm

Adoleshentja takohet me biznesmenin dhe i shet v.i.rgjërinë, i ndodh e papritura..!!

Adoleshentja takohet me biznesmenin dhe i shet v.i.rgjërinë, i ndodh e papritura. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vendimi i saj erdhi pasi kishte rënë dakord që të kalonte një natë me një biznesmen.Vajza adoleshente, e cila pranoi që të bënte biznes me v.i.r.gjërinë e saj për 5 mijë dollarë, u shpëtua në kohë nga policia..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …