Lajm

“Po bëj 4 orë s në ditë sepse…”, njihuni me b*mbën 24-vjeçare që na la pa frymë me ato që bën e thotë

Një modele ka treguar se sa herë në ditë kryen marr ëdh ën ie dhe pse e bën këtë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo shprehet: “Nuk duhet të jetë katër ose pesë orë rresht gjithmonë ama. Zakonisht bëj s**s kur zgjohem, pasdite dhe në darkë”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…Ajo thotë se e bën edhe kur nuk ndjen këna qësi, pasi e gjithë është në funksion të mbajtjes së trupit në formë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…