Lajm

Plaku me lot në sy: Ju boj “rixhe” mos e lshoni vendin, se rinia po hupin jashtë

Milazim Thaçi, dëshmítar i m asakrës së Izbicës në Komunën e Skenderajt, sot ka qenë i ftuar në një emision televiziv për të folur për këtë n gjarje të rëndë të l uftës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai kërkoi nga kushdo qoftë në qeveri që të punojë për vendin dhe mos të lejojë të ikin të rinjtë e vendit.
I moshuari nga fshati Burojë foli edhe për ish presidentin Thaçi që gjendet në Hagë dhe familjen e tij. Sipas tij, prindërit e Thaçit nuk janë mirë me sh ëndet, dhe nga momenti i arr estimit të birit të tyre janë të mërzítur shumë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…