Lajm

“Për ne nuk ka rregulla ” Bukuroshja nuk pyet për masat , Vallëzon kaq bukur sikur mos të ket asnjë brengë

Nëse e gjithë bota po perballen me masa per tu perballur me virusin famëkeq, keto dasmor ne Turqi as nuk po e vra sin mendjen për një gjë të tillë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Tuba me njerez halin rrugen bukuroshes per te vazhduar kercimin e saj mahnites dhe duke dale ne qender te vemendjes.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…