Lajm

Ndodh edhe kjo, Вurri rrеh gruаn ne meѕ te dаѕmes

Një çift gjatë një ahengu ku ishin duke e për jetuar gëzimin, burri bën diçka të pa.za.kontë. Ai i m.ëshon gruas sh.up.lakë dhe vazhdon të kërcejë sikur të mos kishte ndodhur asgjë.Shikovdi me poshte

Kur burri i më.shon shu.pla.kë, gruaja për një moment sht.an.get sepse nuk e kupton re agimin e tij. Kurse ai vazhdon me kërc imin e tij dhe kën aqet duke vallëzuar.3

Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..Kjo video edhe pse është e vjetër, sa herë që e shikojmë do të qes him.Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..