Lajm

‘Mund edhe të sht.rihet mes nesh në sht rat’: 34 vjeça rja rrëfen t.merrin me ish të dashurën e partnerit : Pas tre vitesh lidhjeje, ajo më

‘Mund edhe të sht.rihet mes nesh në sht rat’: 34 vjeça rja rrë.fen t.merrin me ish të das hurën e partnerit : Pas tre vitesh lidhjeje, ajo më…

Rubrika ‘Dear Deidre’ e gazetës britanike ‘The Sun’, sjell rrë.fimin e një vajze, e cila nuk po shpëton dot nga ish e da shura e partnerit të saj.“.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…