Lajm

Motra E ShóKut Erdhi Ne Angli Mu Ul Dhe Kerkon ,,

etoj ne Angli,, dhe Ktu kam nje s hok me prinderit jemi s hok prej shum vitesh nje dit pasdite me Telefonoj e ema..Shikovid em psohte

Etij dhe me fton per kafe dhe un pranova duke menduar qe ishte dhe sh oku I’m me shpi shkoj dhe shoh vetem kte e pyes po sho ku me tha esht ne pun ce do apo ke f rik jo I thash ok tha futu Brenda shof motren e sh okit Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..