Lajm

Miliarderi Alabbar: Po kërkoj të blej një shtëpi të vjetër në Tiranë

Dëshiron që interesi i tij për të investuar në Shqipëri të merret se riozisht, ndaj dhe tregon planet që ka, duke nisur që nga banesa që kërkon të blejë në Tiranë.Shikovvid me poshte

“Po kërkoj të blej një shtëpi në Tiranë. Dua të blej një shtëpi të vjetër dhe ta ri novoj. Po mendoj të marr një shtëpi me qira për momentin derisa të gjej shtëpinë e d uhur dhe ta rinovoj. Dua që ta dinë se e kam se riozisht, se inv estimi këtu është një çështje serioze. Në Gusht kam qenë në Përmet dhe nëse mund të zgjidhja them të ndërtoj një fermë në Përmet, për në verë dhe një shtëpi të bukur afër lumit”, tha Alabbar.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…