Lajm

Mamaja Antonelës përballet me Mevlanin dhe Ledjanën, Antonela humb toruan (Fotot)

Mamaja Antonelës përballet me Mevlanin dhe Ledjanën, Antonela humb toruan (Fotot)Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Mamaja e Antonelës ndodhet ditën e sotme në Për’Puthen, ku u përball me Ledjanën dhe Mevlanin. Ka qenë një debat i fortë mes tyre, pasi mamaja e konkurrentes i tha Mevlanit se nuk ishte për vajzën e saj.
Antonela ka humbur toruan gjatë debatit ku i tha autores së programit që nëse vijohej me këtë gjuhë nga ana e ledjanës do të largohej nga emisioni.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…