Lajm

Lajm i mirë рër njerëzimin, prodhohet zemra artifiсiaIe! Kushton ѕhumë ѕhtrenjtë

Lajm i mirë рër njerëzimin, prodhohet zemra artifiсiaIe! Kushton ѕhumë ѕhtrenjtëJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Së mundjet e zemrës janë vra sësi kryesor i njerëzve dhe rreth 1 në 5 njerëz në vende të zhvilluara mund të pësojnë dështim të z emrës gjatë jetës së tyre. Në rastet më të këqija, trajtimi i vetëm është transplanti. Për të ndihmuar njerëzit që presin transplantim, kompania franceze Carmat ka zhvilluar një zemër totalisht arti ficiale, një pajisje për të zëvendësuar për të zëvendësuar të gjithë zemrën derisa të gjendet një dhu rues, shkruan CNN, Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…informon abcnews.al.