Lajm

Ky ishull në Greqi ju jep shtëpi, tokë dhe 500 euro në muaj për të jetuar atje

Nëse keni ëndërruar gjithmonë të largoheni nga shtëpia dhe të jetoni në një parajsë tokësore, atëherë ka ardhur shansi juaj: një ishull idilik grek po kërkon banorë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Procesi i përzgjedhjes është i kujdesshëm dhe i jep përparësi popullit grek, por kushdo që zgjidhet i jepet një shtëpi, një pjesë toke për të filluar një aktivitet bujqësor ose për të ndërtuar një biznes dhe një pagesë mujore prej 500 euro për të paktën tre vjet qëndrimi. Jo keq, duke pasur parasysh se është gjithashtu një vend i bukur.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…