Lajm

Historia e Natashës, nusës shqiptare që shkoi në Belgjikë për të njohur prindërit e të dashurit e përfundoi në…!…..

Historia e Natashës, nusës shqiptare që shkoi në Belgjikë për të njohur prindërit e të dashurit e përfundoi në…! Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Im agjinoni pak: të përfundosh universitetin, të shkosh me pushime në Europë dhe me dëshirën për të njohur familjen e të dashurit dhe më pas pa e kuptuar të gjesh veten të tr adhtuar nga personi që da shuron, të bl lokuar në një bo r de llo rreth 1500 milje larg shtëpisë dhe të det yrohesh të us htrosh p ro/stitu/ci onin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo është ajo që ndodhi me Natashën, e cila ka treguar për In de pendent his torinë e saj duke përcjellë mesazhin se vajzat duhet të tregojnë shumë kujdes që mos të mas/htrohen e mos të bien pre e tra/ka ntëve që mani/pulojnë e sht iren sikur da shurojnë. Dy vjet më parë, në moshën 21 vjeç, ishte në fund të shkollimit në Shqipëri. Ajo ishte takuar me një student tjetër “Pjetri”, me të cilin pati një lidhje prej disa muajsh. Ishte shumë e e mocionuar pasi të dy kishin planikuar të shkonin në një udhëtim në Belgjikë (gjasme për të takuar familjen e Pjetrit). Ishte hera e parë që Natasha u largua nga Shqipëria dhe plani ishte që të qëndronte një javë në Europë, në shtëpinë e prindërve të tij në Belgjikë, e pas njohjes të f inalizonin das hurinë e tyre. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…