Lajm

E fejuara futi kekun në furrë, burrit i di.gjen 40 mijë eurot që fsh.ihe.shin brenda

Strudeli që kushtoi 40 mijë Euro. Alberto Vazzoler, ish dentisti 52-vjeçar nga San Donà di Piave në Tetorin e vitit 2016 fshehu paratë tek soba duke mos i deklaruar tek au to rite tet tatimore, por e fejuara e tij i bëri gj ëmën, pasi në furrën ku gjendeshin Eurot ajo poqi një strudel.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas mediave italiane të cilat u referohen he ti me ve, ai nuk ishte pothuajse asnjë nga pasuritë që posedonte në emrin e tij, për tu shm ang ur de ty rim eve ndaj shtetit. Au tori tet et kanë se kue stru a shtëpia të cilat ishin shumë luksoze si dhe makina.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…