Lajm

E bëra me vëllaun 33 vjeçarja sjell në jetë fëmijën e vëllait të saj

E bëra me vëllaun 33 vjeçarja sjell në jetë fëmijën e vëllait të saj

Një histori e rrallë është publikuar ngaDailymail,ku 33-vjeçarja Amanda Patterson ka sjellë në jetë fëmijën e vëllait të saj. Këtu nuk bëhet fjalë për ndonjë incest, por ajo ka qenë nënë mbartëse (surrogate). Amanda ka qenë sëbashku me nusen e vëllait Rachel kur kanë mësuar se ajo është me kancer dhe nuk mund të lindte fëmijë./ Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive