Lajm

“Dukesh fallco”, Ledjana del nga binaret dhe kapet keq me nënën e Antonelës

E pranishme në puntatën e sotme, ishte e ëma e Antonelës, Donika. Ajo ishte e pranishme për të dëgjuar me veshët e saj Mevlanin teksa fliste për situatën e tij me të bijën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Ti më ke thënë fjalë shumë të mira mua, dhe madje dhe kur jemi takuar këtu me juve, i ke thënë në sytë e mi Antonelës, mos e sulmo se eshtë vajzë e mire.”, ndërhyu Ledjana.Çfarë janë këto ndërhyrje fallco, s’më duket e drejtë kjo që bën”, pyeti sërish Ledjana.Kjo ndërhyrje u bë shkak për një debat tjetër midis Ledjanës dhe Antonelës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…