Lajm

Djali i prezanton vajzën familjes së tij, po ajo u trondit kur pa sa i varfër ishte. Prindërit e tij u prekën shumë pasi dëgjuan fjalët e saj..

Djali i prezanton vajzën familjes së tij, po ajo u trondit kur pa sa i varfër ishte. Prindërit e tij u prekën shumë pasi dëgjuan fjalët e saj..Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Unë quhem Sam,i lindur dhe i rritur në një zonë rurale.Familja ime nuk ishte mire nga gjendja financiare pasi që të dy prindërit e mi ishin fermerë që drejtonin një fermë të vogël pranë shtëpisë sonë.Ne bënim një jetë modeste dhe kishte raste kur nuk kishim mjaftueshem për të ngrënë.Kjo ishte arsyeja pse unë kam qenë i vendosur të paguaj vitet e tyre të sakrificave,duke studiuar shumë që të hyja në universitet dhe te kisha nje punë me pagë të mirë.Pak kohë pasi fillova të punoja në nje kompani të re,u njoha me një vajze të bukur me emrin Cecilia.Ajo ishte bashkëdrejtuese e kompanisë ku unë punoja.Kur e njoha fillimisht,mbeta i habitur që ajo ishte ende singël.Pasi u njohëm për një periudhë kohe,vendosëm të martoheshim.Më pas ajo kërkoi të takohej me pridërit e mi dhe unë normalisht rashë dakort.Kur arritëm në shtëpinë e prindërve të mi,vura re qe fytyra e saj ndryshoi tek shihte shtëpinë e vjetër ku ata jetonin.Sidoqoftë,Cecilia dukej shumë e ngrohtë dhe e ngazëllyer për të takuar prindërit e mi.Fatmirësisht,gjithçka shkoi mirë dhe ne kaluam goxha kohë në shtëpinë e tyre.Ditën tjetër,kur po largoheshim për në qytet,Cecilia papritur i dha një kartë banke prindërve të mi.Babai im mbeti i befasuar kur Cecilia i tha atij të përdorte të gjitha 15 milionë USD për të riparuar shtëpinë.Ndërkohë, nëna ime filloi të derdhte lot ndërsa u prek nga bujaria e saj.Ajo u përpoq t’ia kthente karten Cecilias.“Ne nuk mund t’i marrim paratë tuaja.Por Cecilia kembenguli dhe i tha se nese e pranonin si nusen e tyre,duhet tja pranonin dhe parate per te miren e tyre.Menjëherë pas kësaj u martuam dhe u vendosëm në qytet dhe bleme një shtëpi te madhe.Foto:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…