Lajm

Çudit kuksianja: Çdo natë burri po më bën diçka që e dua “non stop”

Çudit kuksianja: Çdo natë burri po më bën diçka që e dua “non stop”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo është historia frymëzuese e rrëfyer:“Unë kam burrin më të mirë në botë.Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë shëndet sepse pa të nuk kam jetë.Jam një zonjë kuksiane dhe jam e martuar prej 20 vitesh.Kemi dy fëmijë si yje dhe jemi familje e lumtur.Burri im është modeli i mashkullit që duhet ndjekur.Sepse lexoj këtu tek ju vetëm femra që ankohen për të dashurit dhe burrat e tyre,por ka edhe meshkuj shqiptarë që janë shumë të dashur dhe të përkushtuar në familjet e tyre.Madje çdo natë para gjumit ai më bën masazh në këmbë e shpinë,aq relaksues sa harroj gjitha punët e shtëpisë dhe streset e fëmijëve.Por edhe unë nuk ja prish për asgjë dhe kemi gjetur të mesmen e artë perfekte.Mendoj se komunikimi dhe toleranca janë çelesat e një martese të lumtur.Mos u ndani vajza,jo me pengesën e parë.Familje krijo kushdo,por duhet punë dhe përkushtim për ta Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…mbajtur.Foto: