Lajm

Andi u acarua keq me Jaseminën sot pasi pa që ngriti djali i ri në krah: Pse të mori ai në krah

Takimi i Jasminës me djalin më të ri në emision, Geljanin ka çoroditur Andin. Mbajtja në krahë e Jasminës ka sjellë reagimin e Andit, i cili e krahason me akrepin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ndërsa vajza e ka sqaruar momentin se përse ai e mbajti në krahë. “Geljani më mbajti në krahë sepse rruga aty ishte shumë e shkat ërruar e nuk ecej”, tha Jasmina.
“Jasmina është si horoskopi i saj, akrep që të thumbon”, tha Andi. “Pse mo Andi dhe unë akrep jam, jam shumë pozitive”, tha Sara.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…