Lajm

Vajzat Nga Shqipëria: Më Mirë Ma.rtohemi Me Serbë Sa Sa Me Kosovarë

Vajzat Nga Shqipëria: Më Mirë Ma.rtohemi Me Serbë Sa Sa Me Kosovarë

Disa nga serbët janë kundër këtyre martesave. Këtë e kanë vërtetuar disa komentues të Telegrafit serb të cilët kanë thënë se këto martesa janë të gabuara .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…