Lajm

SubhanAllah Cfare Pamje, Ky Njeri Kaq Guximtar Fal Namazi Ne Mesin E Luaneve..!

SubhanAllah Cfare Pamje, Ky Njeri Kaq Guximtar Fal Namazi Ne Mesin E Luaneve..!

SubhanAllah Qfar Pamje, Ki Njeri Kaq Guximtar Fal Namazi Ne Mesin e Luaneve..! A thua pse..? Pergjigjen do ta gjesh ne tekstin ne vazhdim..!S’ka dyshim se mosfalja e namazit ka pasoja të mëdha dhe të rrezikshme në dynja dhe në ahiret..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…