Lajm

NJlHUNl me vajzat më të përfoIura të politikanëve shqiptarë të cilat jetojnë mes Iuksit

NJlHUNl me vajzat më të përfoIura të politikanëve shqiptarë të cilat jetojnë mes Iuksit

Fëmijët nuk zgjedhin dot as prindërit dhe as karrierën e prindërve të tyre, por pas të 18-ve, mund të zgjedhin të jenë ose jo, po aq publikë sa nëna apo babai..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…