Lajm

E FRlKSHME! bëjnë magji në varręza/ Vajzat në Durrës gjejnë në vårreza foton e gruas me gjiIpërë dhe penjë…!

E FRlKSHME! bëjnë magji në varręza/ Vajzat në Durrës gjejnë në vårreza foton e gruas me gjiIpërë dhe penjë…!

Ka nga ata individë skeptikë, të cilët nuk besojnë në të tilla gjëra, por ka edhe nga ata që i kanë parë me sytë e tyre ngjarje të tilla e më pas ua kanë rrëfyer edhe të tjerëve..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…