Lajm

Babai Shqiptar pranon se v’rau vajzën. Flet për herë të parë e ëma: Burri im nuk është njeri i keq, por…

Babai Shqiptar pranon se v’rau vajzën. Flet për herë të parë e ëma: Burri im nuk është njeri i keq, por…

“Është shumë më e lehtë kur ju e dini se njëri është personi i keq dhe njëri është vi ktima, të paktën di se përse të bërtasësh, por në të vërtetë nuk është kështu, kur dh imbja është shuëme madhe për të dy”, tha .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…