Lajm

Babai i harxhoi me femra, dr.ogë e alk.ool paratë e mbledhura për kurimin e tij , vd.es 2 vjeçari(Video)

Babai i harxhoi me femra, dr.ogë e alk.ool paratë e mbledhura për kurimin e tij , vd.es 2 vjeçari(Video)

Një baba i pashp.irt dhe i papërgjegjshëm harxhoi me alk.ool, dr.ogë e pro.st.ituta paratë e mbledhura me donacion për kurimin e djalit të tij 2 vjeçar, i cili vua.nte nga një sëm.undje e rë.ndë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…