Lajm

Austria Kërkoi Shqipërinë E Madhe, Por Boletini Dhe Qemali Bërën Pazare Me Serbët Dhe Grekët

Austria Kërkoi Shqipërinë E Madhe, Por Boletini Dhe Qemali Bërën Pazare Me Serbët Dhe Grekët

Në 1912 Boletini bëri marrveshje me serbët që Kosova e Sanxhaku do ishin autonom brenda Serbisë. Qemali ja kaloi Epirin Greqisë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…