Lajm

Vajza Nga Prishtina: Sh,Oqja Më Kërkon Të B,Ëjë Dicka Të Tu,Rpëshme, Ose Ajo Do Të Më….

Jam nje vajze nga P.rishtina jam 22 vjecare. Kam nje shoqeri te cilat kan provuar me shum djem. dhe njera nga shoqet me ka lutur qe ta beje kete kerkes ne facebuk per ta gjetur nje djale te fort qe te kaloj disa nete me shoqen time ku edhe hoteli eshte i paguar nga shoqja ime. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet