Lajm

Vajza Nga Korca :A Duhet T’i Them B,ABlT Për Atë Që ZbuIova Për M,Amin Një N,Atë..

Një vajzë ka zbuluar se e ëma tradhëton të atin dhe ndihet e shkatërruar.Vajza dëshiron t’i thotë gjithçka babait të saj, por frikësohet se shkatërron familjen“Nëse mundeni të më jepni një mendim edhe për historinë time. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet