Lajm

Une Edhe Dj,Ali I Te Zes Kemi Ra Ne Da,Shuri Me Njani Tjetrin Kemi Nis Edhe Li,Dhje Te Fshehte,Por Fa Milja Jone Po Mendon Se…

Une Edhe Dj,ali I Te zes Kemi Ra Ne Da,shuri Me Njani Tjetrin Kemi Nis Edhe Li,dhje Te Fshehte,Por Fa milja Jone Po Mendon Se… Ju kisha lut mos me ma publ iku emrin se po du me mbet anonime! E di qe keni mem kri tiku edhe of endu ama nuk kam se qka me bo se zemra nuk po te vetke.Prej kur jam kan e vogel une kam nejt shume me djalin e tezes dmth jemi kan te pandashem kemi lujt bashk kemi udhtu bashk qdo sen….Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.