Lajm

S’ka Fund Drama Për 24-Vjeçaren, I Dashuri Që Ia “Drodhi” Me Të Ëmën Habisin Me Fjalët: Ne Duhemi, Gjëra Që Ndodhin

E bërë gjyshe 6 herë, Georgina dhe i dashuri i saj i ri Ryan Shelton, 29, janë përballur me një bre shëri kritikash që kur u zbulua tra dhtia e tyre.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe