Lajm

Si u bënë këta burra kështu/ 35-vjecari ja dredh gruas me të vëllanë: Ne bëjmë qejf në krevat

Një rast i cili do të hasë shumë deb at dhe kund ërshti pasi situata ka dalë jashtë kont rollit dhe ka krij uar një ‘lë msh’ të vërtetë. Por për më tepër lexoni letrën e plotë që një 35-vjeçar i ka dër guar ps ikologe Deidre. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet