Lajm

Sh.Ok.On Gruaja: Motra Ime Binjake Ma Shka.Tërr.Oi Martesën, Tani Dëshiron Të Bëjë Fëmijë Me Burrin Tim Dhe Ata …

Një grua 37 vjeçare, nënë e një djali, ka rrë.fyer për The Sun se pas 14 vitesh është n.da.rë nga burri i saj dhe shk.ak.ta.re për këtë ka qenë motra e saj binjake, Gruaja thotë se burri e kishte tra.dht.u.ar me motrën e saj binjake dhe tani të dy vazhdojnë a.f.er.ën, derisa motra e saj dëshiron të ketë fëmijë me ish burrin e saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU