Lajm

Prsh Jam Nga Kosova, Me Zuren Duke Vje Dh,Ur Por In,Spek Tori Nuk Me Dergoi Ne Stacion Pasi E B3ra Tme

Prsh jam nga Kosova, me zuren duke vjedhur por inspektori nuk me dergoi ne stacion pasi e b3ra tme pallont3…Tung jam 19 vjec dhe jam nga kosova. Hyra per te vjedhur ari me nje vend ne Kosove me zuren dhe lajmeruan policin kur erdhi kishte qen vetem nje polic dhe me mori me hipi ne kombi me lidhi duart dhe duke vozitur u mendova /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet