Lajm

Mottra E Sho.Kut Erdhi Ne Angli Mu Ul Ne Dhe Kerkon ,,,

Jetoj ne Angli,, dhe Ktu kam nje shok me prinderit jemi shok prej shum vitesh nje dit pasdite me Telefonoj e ema Etij dhe me fton per kafe dhe un pranova duke menduar qe ishte dhe shoku I’m me shpi shkoj dhe shoh vetem kte e pyes po shoku me tha esht ne pun cedo apo ke frik jo I thash ok tha futu Brenda shof motren e shokit /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet