Lajm

Mevlani i bën naftën Antonelës/ I bën surprizën e madhe Ledjanës,qirinj, trëndafila dhe shpampanjë

Mevlani i bën naftën Antonelës/ I bën surprizën e madhe Ledjanës,qirinj, trëndafila dhe shpampanjë,
Mevlani kishte përgatitur një ambient super romantik në takimin me Ledianën. Asgjë nuk mungonte nga takimi, nga qirinjtë , trëndafilat, shampanja… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet