Lajm

Loja Me Shishe Me Shokun E Dajës Me Beri Ti Heq Rr,Obat Dhe…

Nje dit me erdhi shoku dajes qese kisha par kishte 10 vite,ai iku ne Amerik ndejtem bem muhabet dhe permendi lojen qe lujshim me shishe.Thash do luajm dhe tash por jemi te rritur,me tha te rritur memir sepse tani kam te madh /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet