Lajm

Ky ishull në Greqi ju jep shtëpi, tokë dhe 500 euro në muaj për të jetuar atje

Ishulli grek i Cerigotto ose (Antikythera) është njëzet kilometra katrorë, pothuajse tërësisht i paprishur, me ujëra të smeraldta dhe një fshat të vetëm, Potamos, i cili gjithashtu shërben si port kryesor dhe pika e mbërritjes në ishull. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet