Lajm

Kosovarja:“Shkoj Me Sh,Efin Te H,Oteli Afër Punës, Rr.Ezikojmë Shumë Nga Ky Ve Prim, Tek

Une tani jam 24 vjeçe dhe prej tre muajsh kam nisur një lidhje intime dhe të fshehtë me menaxherin tim.Unë punoj në një hotel dhe jam recepsioniste ndërsa ai menaxheri dhe është shumë i bukur por i martuar e me fëmijë. Të punuarit në një ambient na bën që të kalojmë më tepër kohë bashkë, dhe thuajse çdo ditë rr e zikojmë shumë pasi /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet