Lajm

I dashuri e la për shkak të peshës, 27-vjeçarja h.umb 76 kilogramë dhe i ja si i ha kë merret

Pesha ishte shkaku kryesor që dërgojë në n.darjen e Alida Dreyer nga i dashuri i saj. 27-vjeçarja peshonte 145 kilogramë, një peshë kjo e përftuar si rezultat i shumë ushqimeve me përmbajtje yndyrore dhe sheqerna.Alida ka zbuluar se i dashuri ishte ju.stifikuar për ndarjen, duke thënë se ishte shumë e shëndoshë. Për këtë motiv, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet