Lajm

HABlT Shqiptarja Që Jeton Në Zvicër, Nuk Më Mjafton Vetëm BURRl Por Dua Edhe …

Përshëndetje stafi, dua të ndaj me ju një histori timen.Jam Lendita 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në zvicerr por jetojë edhe në Zvicerr.Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe