Lajm

“Edhe Femrën Ta Marr”, Dajana Shabani Bën POSTlMlN P Rovokues, Ndjekësja E FeIIiq: Me GJOKSlN Dërrasë Qe Ke …(Foto)

Por, me një video pro.vokuese, veshur me rro.bebanjo brenda në det dhe flokët e lagura, Dajana Shabani ka bërë postimin me mbishkrimin in.trigues: “Edhe femrën ta marr, e kom fanse”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe